Zamućena Vlasina kriva za prekid vodosnabdevanja

Izvor: juGmedia, 04.Mar.2018, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamućena Vlasina kriva za prekid vodosnabdevanja

Obilne padavine i topljenje snega uslovili su zamućenje reke Vlasine i svih njenih pritoka, što je u ranim jutarnjim satima dovelo do prekida u preradi i proizvodnji u fabrici vode Nerezine, saopštavaju u JKP Vodovod Vlasotince.

U 08.30 uspostavnjen je redovan postupak prerade vode i očekuje se skora normalizacija vodosnabdevanja“, kaže direktor ovog preduzeća Zvonko Ilić.

On dodaje da fabrika vode Nerezine nije projektovana da bistri ovakve mutnoće, što >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je dovodilo i danas dovodi do prekida u proizvodnji i distribuciji vode.

Očekuje se da uvođenje reke Rastavnice u vodozahvat reši ovakve situacije, a u „Vodovodu“ kažu da su ti poslovi pri kraju.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.