Zahvalnice za borbenost

Izvor: juGmedia, 19.Sep.2016, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahvalnice za borbenost

LEBANE – Deca iz Dnevnog boravka sa smetnjama u razvoju iz Lebana sa zahvalnicama su završila takmičenje na osmim po redu sportskim susretima u Dimitrovgradu, na kojima su ona prvi put učestvovala.

“Dnevni boravak iz Lebana dobio je zahvalnice ove godine, a naredne očekujemo prve pehare. Deca sa smetnjama u razvoju na ovakvim susretima pokazuju izuzetnu motivisanost i borbeni duh u želji za pobedom kroz isticanje svojih motoričkih veština koje tokom cele godine uvežbavaju sa >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << svojim vaspitaćima”, objašnjava za Jugmediu direktorka Centra za socijalni rad u Lebanu Dragana Gocić Vukadinović.

Nadmetalo se 11 dnevnih boravaka sa teritorije južne i jugoistočne Srbije u pet sportskih disciplina i to: stoni tenis, skok u dalj, košarka, pikado i kuglanje.

Najuspešniji su nagradjeni peharima i medaljama a ostali su dobili zahvalnice za dobrinos u učešću.

“Na ovaj način ostvaruju i niz novih kontakata sa decom iz drugih dnevnih boravaka, druže se i osnažuju za sto boljom i većom socijalizacijom u društvo”, ističe Vukadinovićeva.

Domaćin narednih susreta je boravak iz Bojnika.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.