ZaDEDA MRAZise i čeka te 60.000 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZaDEDA MRAZise" i čeka te 60.000 dinara

Specijalna novogodišnja ponuda Crédit Agricole banke pod nazivom „zaDEDA MRAZise“ omogućuje svim građanima Srbije sa stalnim zaposlenjem da apliciraju za gotovinski kredit u iznosu od 60.000 dinara na 6 mesečnih rata uz ukupan trošak od 660 dinara, bez obaveznog prenosa zarade i bez ikakvih drugih troškova.

foto: Credit Agricole banka

Kako bi postojećim i novim klijentima omogućila da iznenade sebe i svoje najmilije tokom predstojećih praznika, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Crédit Agricole banka je pripremila specijalno Novogodišnje iznenađenje: gotovinski kredit u iznosu od 60.000 dinara, koji se odobrava na 6 mesečnih rata od po 10.000 dinara i uz ukupan trošak od 660 dinara.

Da bi građani aplicirali za ovaj kredit, nije potreban prenos zarade ni otvaranje paket računa - sve što je potrebno je overena potvrda o zaposlenju i visini primanja i lična karta.

Klijenti ne plaćaju trošak menice, Kreditnog biroa, nema troškova održavanja računa i nema troškova prevremene otplate kredita, jedini trošak je trošak obrade kredita i on iznosi 660 dinara (1,1 %).

Nominalna kamatna stopa iznosi 0 % i nepromenjiva je, dok je efektivna kamatna stopa 4,12 % .

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.