Za ulazak u Srbiju potreban negativan test na koronu, u suprotnom karantin

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2020, 12:29

Za ulazak u Srbiju potreban negativan test na koronu, u suprotnom karantin

Negativan PCR test koji nije stariji od tri dana potreban je građanima Srbije da uđu u zemlju, u suprotnom će morati u karantin 14 dana, kaže premijerka Ana Brnabić. Moguć je i izlazak iz zemlje, ali pravila za ulazak u druge zavise od država u koje građani planiraju da putuju. Stroge mere država je ukinula, te premijerka navodi da je sada najvažnija lična odgovornost građana u borbi sa koronom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

MERE ĆE SE MENJATI IZ NEDELJE U NEDELJU: Premijerka Srbije navela ŠTA OSTAJE NA SNAZI nakon vanrednog stanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020

Nakon ukidanja vanrednog stanja najvažnija je lična odgovornost, rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić...Ona dodaje da će Vlada biti na usluzi građanima kako bi pojašnjavali postepeno o tome kako će se život dalje odvijati...- Sve mere prevencije i opreza ostaju na snazi, a sada je najvažnija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.