Za srednjoškolce iz regiona 145 mesta u prokupačkom Domu učenika

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jul.2019, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za srednjoškolce iz regiona 145 mesta u prokupačkom Domu učenika

Đaci iz Leskovca, Niša, Aleksinca, Vranja, Surdulice, Lebana, Žitorađe, Kuršumlije, Zaječara i iz drugih mesta jugoistočne i južne Srbije, do 20. jula mogu da konkurišu za smeštaj u Domu učenika srednjih škola u Prokuplju. Predaja dokumenata je svakog radnog dana i subotom od 7 do 15 sati.

Nadležni u ovoj ustanovi kažu da je prošlog leta urađeno kompletno sređivanje doma, te da su sve sobe, učionice i prostorije potpuno opremljene za boravak i nesmetano učenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Interesovanje za boravak u Domu je svake godine veliko, tako da će i ove godine, na žalost, mnogi učenici ostati bez smeštaja. Biti korisnik ove ustanove je postala privilegija iz razloga što su to najbolji đaci u školskim i vannastavnim aktivnostima – kažu u Domu učenika.

Prošlogodišnja cena smeštaja u Domu bila je 23.000 dinara, đaci su mesečno izdvajali 5.350 dinara, dok razliku do pune cene pokriva Ministarstvo prosvete.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.