Za izgradnju park za pse u Nišu izdvojeno 3,5 miliona dinara

Izvor: juGmedia, 08.Okt.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za izgradnju park za pse u Nišu izdvojeno 3,5 miliona dinara

NIŠ – Uprkos tome što je više puta odlagana, pa opet najavljivana, izgradnja parka za pse u Nišu ipak će biti realizovana i to krajem ove godine.

Prema rečima Većnika grada Niša Jovana Stojkovića Gradska opština Medijana prošle nedelje raspisala je tender za izbor izvođača radova, a firme zainteresovane za gradnju parka imaju rok od mesec dana da se jave na tender.

„Obavezu izgradnje parka za pse od grada je preuzela Gradska opština Medijana pošto će park >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << biti izgrađen na njenom području. Rebalansom budžeta Medijana je za tu namenu izdvojila 3,5 miliona dinara“, rekao je Stojković.

On je istakao da će firma koja bude pobedila na tenderu imati rok od 60 dana da park kompletno završi.

Stojković dodaje da su proteklih meseci prikupljene sve neophodne dozvole za gradnju i određena lokacija na kojoj će se park nalaziti.

Park će biti izgrađen pored klizališta u „Čairu“ i to na površini od 4.700 kvadratnih metara. Pored posebnih staza imaće i kompletan mobilijar za igru pasa poput klackalica, prepona, mostova i tunela.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlije grade park za šetanje pasa

Izvor: Blic, 08.Okt.2015

U Nišu bi već u novembru mogla da počne izgradnja prvog parka za šetanje pasa u Čairu. Izgradnja je prvobitno najavljivana za maj pa za jul...- Finansiranje izgradnje parka sa 3,5 miliona dinara (bez PDV), preuzela je gradska opština Medijana. Tender za izvođača radova raspisan je 2. oktobra,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.