Izvor: JUGpress.com, 01.Jul.2022, 17:49

Za 50 posto povećan broj drogiranih vozača

BEOGRAD

Policija je od početka godine iz saobraćaja isključila 1.214 vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, 57 odsto više u odnosu na prvih šest meseci 2021. godine, kada su isključena njih 774, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Ministar Aleksandar Vulin ocenio je da je podatak da je broj otkrivenih vozača koji su vozili pod dejstvom narkotika povećan za više od 50 odsto zastrašujuć, ali istovremeno to je i jasna poruka da >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << svako ko sedne za volan pod dejstvom narkotika, alkohola, mora da zna da će biti otkriven i sankcionisan.

Vulin je naglasio da će policija preduzeti sve kako bi se broj stradalih na srpskim putevima smanjio, ali da represivne mere ne mogu same sve rešiti.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.