Izvor: JUGpress.com, 22.Feb.2022, 22:18

Za 15 godina pomognuto 2700 porodica

NIŠ

Nakon niza uspešnih humanitarnih akcija i događaja sprovedenih u Nišu i okolini, humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ danas u  Nišu svečano je otvorila butik čiji profit od kupljenih proizvoda ide na račun ove organizacije. U ponudi butika naći će se svi proizvodi sa internet prodavnice ove organizacije, a u planu je i proširenje asortimana. Po rečima, Miloša Markovića iz ove ogranizacije, ona postoji već 15 godina.

„ Otvaranjem ovog butika Nišlijama >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ćemo približiti naš rad, a cilj organizacije je pomoć porodicama sa četvoro i više dece. Za ovih 15 godina pomogli smo već više od 2700 porodica i prikupili blizu osam miliona evra“, ističe Miloš Marković.

On napominje da iz godine u godinu broj donacija i porodica koje su dobile pomoć raste.

 „Širimo se u svim segmentima, jedan od segmenata na kojem radimo je i ovaj naš humanitarni butik, a kupovina stvari u butiku jedan je od načina kako možete pomoći rad organizacije“, objašnjava naš sagovornik.

                  Dodaje da je ovo druga radnja u Srbiji i da je prva otvorena u Novom Sadu, a očekuje se i otvaranje u Beogradu.

                      Jedan od ciljeva je naravno i pomoć porodicama u ovom kraju.

                   „Mi moramo da izlazimo u narod i to je možda ono po čemu smo prepoznatljivi kao organizacija, humanitarni rad kojim se bavimo je potpuno transparentan kroz naš sajt www.srbizasrbe.org, gde možete ispratiti sve, i svaku uplatu koja je prošla, i svaku porodicu koja je dobila pomoć i svaku isplatu i realizovanu pomoć“, poručuje Marković.

                 Butik je jedan od načina da se lakše dođe do mlađe populacije.

               „Mlađi ljudi uglavnom kupuju majice, dukseve ili neke manje suvenire, a naš cilj je da ih uključimo u rad organizacije kako bi bili nešto više od kupaca“, napominje naš sagovornik.                  Kako je istakao Marković, radi se i na otvaranju ogranaka ove organizacije, koja je do sada registrovana u deset zemalja širom sveta.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.