Vurdijada dobija maskotu, poziv Babušničanima da daju idejno rešenje

Izvor: JužneVesti.com, 23.Avg.2022, 04:39

"Vurdijada" dobija maskotu, poziv Babušničanima da daju idejno rešenje

Originalno i jedinstveno rešenje koji bi simbolizovalo Babušnicu i njen prepoznatljiv mlečni proizvod vurdu, tako bi trebalo da izgleda maskota “Vurdijade”, a iz Turističke organizacije Babušnice pozivaju učenike i predškolce da predlože idejno rešenje.

10. jubilarna “Vurdijada” održaće se oktobra ove godine, a povodom jubileja u Turističkoj organizaciji odlučili su da gastronomska manifestacija dobije i maskotu.

Konkurs je otvoren do 15. septembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a pravo učešća imaju svi polaznici predškolske ustanove i učenici osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Babušnica.

Idejno rešenje treba da bude originalno, jedinstveno, da simbolizuje Babušnicu, tradiciju vurde, radost, lepotu našeg kraja - kažu u Turističkoj organizaciji.

Crtež je moguće uraditi bilo kom tehnikom, a idejno rešenje treba da sadrži vizuelni prikaz maskote u koloru, ime maskote i tekstualno obrazloženje.

Idejno rešenje koje bude proglašeno za najbolje dobiće nagradu, a iz Turističke organizacije za sada ne otkrivaju i koju.

Predlozi đaka i predškolaca dostavljaju se poštom na adresu Turističke organizacije Babušnice, u Ulici Stevan Sinđelića bb ili elektronski na mejl [email protected].

Uz sliku, potrebno je dostaviti i lične podatke i kontakt pošiljaoca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.