Vujadinu Šćekiću nagrada Evropske poslovne skupštine

Izvor: juGmedia, 25.Dec.2013, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadinu Šćekiću nagrada Evropske poslovne skupštine

NIŠ – Evropska poslovna skupština i Sokratov komitet u Oksfordu u Velikoj Britaniji dodelili su Vujadinu Šćekiću, vlasniku kompanije „Jugo impeks“ nagradu „Najbolje preduzeće i Menadžer godine“.

 

Na prijemu u Gradskoj kući povodomovog priznanja niškom privredniku gradonačelnik  Zoran Perišić čestitao je direktoru Šćekiću na osvojenoj nagradi i rekao da ovu nagradu prati licenca Trejdmark, koja važi 5 godina i koja će kompaniji Jugo-Impeks omogućiti >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << lakši plasman robe na tržištu Evrope. 

Evropska poslovna skupština je nevladina organizacija koja promoviše uspostavljanje ekonomskih, obrazovnih, kulturnih i naučnih veza i stvaranje poslovne elite širom Evrope. 

Stvaranje pozitivnog imidža regiona, kompanija i pojedinaca u evropskoj i svetskoj poslovnoj zajednici je glavna misija ove institucije. 

Statua koja se dodeljuje delo je čuvenog londonskog juvelira Alfreda Vinieckog. Izrađena u obliku ruke simbolizuje težak rad. Komplet se sastoji od nagrade statue, medalje, diplome i sertifikata.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.