Vučić u Vladičinom Hanu otvara novu fabriku

Izvor: juGmedia, 11.Feb.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Vladičinom Hanu otvara novu fabriku

VLADIČIN HAN – U toku narednog meseca premijer Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, posetiće Vladičin Han, najavili su nadležni u lokalnoj samoupravi.

Tom prilikom će svečano otvoriti fabriku „Teklasautomotiv“ koja će u prvoj fazi uposliti 400 ljudi, a već u narednoj fazi još 400 i fabriku „Smelt ing“, kojaće uposliti 25 do 60 ljudi.

Svoj dolazak premijer će iskoristiti da poseti i nekadašnju „Mlekaru Han“ kao i sadašnju „Belanovu“ koja uspešno posluje i upošljava 50 ljudi, kao i fabriku „Nektar“ koja trenutno upošljava 100 radnika na neodređeno vreme i 125 radnika na određeno vreme.

(Kraj)ljp

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.