Izvor: JUGpress.com, 28.Jul.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sutra u Nišu

NIŠ

  Predsednik Republike Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić, u pratnji ministra odbrane Aleksandra Vulina, načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Milana Mojsilovića i ruskog ambasadora Aleksandra Bocan-Harčenka, prisustvovaće prikazu 10 oklopno-izviđačkih automobila BRDM 2, dobijenih od Ruske Federacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u kasarni “Mija Stanimirović” u Nišu, 29. jula 2019. godine, sa početkom u 9.30 časova, navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu Ministarstva odbrane Republike Srbije.

                      Vojno-tehnički sporazum, dogovoren između predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, realizuje se precizno i u skladu sa ugovorenim rokovima, piše u saopštenju Službe za saradnju sa medijima Ministarstva odbrane.

                  Tako je u Srbiju stiglo i 10 oklopnih vozila pešadije, BRDM 2, sa kompletima rezervnih delova. Prilikom njihovog vazdušnog transporta, od strane ruskog prevoznika, nije bilo nikakvih prepreka i sva tehnika je stigla sigurno i bezbedno uz poštovanje međunarodnih pravila.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Vučić: Uprkos protivljenju nekih, ruska vojna pošiljka stigla u Srbiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jul.2019, 09:08

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je nakon što je u Nišu prisustvovao prijemu deset izviđačkih oklopnih automobila iz Rusije da će do kraja godine iz te zemlje stići i drugo naoružanje koje je Srbija kupila ili koje je Rusija donirala. Odgovarajući na pitanje da li je tačno da je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.