Vučić otvorio novi Klinički centar u Nišu

Izvor: juGmedia, 17.Dec.2017, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić otvorio novi Klinički centar u Nišu

U Nišu je danas otvoren novi Klinički centar, najmoderniji u našoj zemlji, koji će se prostirati na 45.000 kvadratnih metara.

Kako prenosi Kurir, otvaranju niškog kliničkog centra prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministri u vladi, gde im je rukovodstvo klinike predstavilo novu opremu i kompletne kapacitete sa kojima KC raspolaže.

U obnovu i izgradnju te zdravstvene ustanove, uključujući i nabavku nove >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << opreme, uloženo je 50 miliona evra.

Prvi pacijenti biće primljeni do kraja godine.

Izgradnja Kliničkog centra je počela 1970. godine, a tada su započeli radovi na izgradnji 14.000 kvadratnih metara, koji su obustavljeni krajem sedamdesetih godina.

(Kurir.rs)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTVARANJE KLINIČKOG CENTRA U NIŠU: Prvi pacijenti već sledećeg ponedeljka

Izvor: Blic, 17.Dec.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvario je Kliničku centar u Nišu, u koji je uloženo 50 miliona evra. Prvi pacijenti, kako je najavljeno biće pozvani već početkom iduće nedelje, a očekuje se i da će značajno biti skraćene liste čekanja...Pre otvaranja Kliničkog centra u Nišu, predsednik...

Nastavak na Blic...

Nakon nekoliko odlaganja, konačno otvoren Klinički centar u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Dec.2017

Sa godinu dana zakašnjena u odnosu na poslednju najavu svečanog otvaranja, prvi pacijenti, kako je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, moći će da se leče u novom Kliničkom centru u Nišu već za 7 dana. On je na otvaranju novog zdravstvenog centra pohvalio neimare, a o greškama kojih je...

Nastavak na JužneVesti.com...

Brnabić: Posle Kliničkog centra Niš, na redu i KC Srbija, Vojvodina...

Izvor: Blic, 17.Dec.2017

Premijerka Srbije Ana Brnabić je izjavila danas u Nišu, na otvaranju Kliničkog centra u tom gradu, da se polako uvodi red u državu i najavila da predstoji i završetak Kliničnog centra Srbije u Beogradu...- Razmišljala sam u prethodna dva dana o tome šta u stvari može da opiše šta je uradila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.