Vučić nakratko prekinuo govor zbog uzvika  „Gladni smo!“

Izvor: juGmedia, 17.Dec.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić nakratko prekinuo govor zbog uzvika „Gladni smo!“

Povici zbog kojih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakratko prekinuo govor na otvaranju novog Kliničkog centra u Nišu glasili su „gladni smo“, „pretvorio si nas u roblje“, „narod nosi pelene u fabrikama“, a uzvikivao ih je predsednik niškog Centra za ljudska prava i demografiju „Clamp“ Dragan Krstić.

Krstića je zbog sličnih povika na predizbornoj konvenciji naprednjaka u Nišu, u martu ove godine, obezbedjenje grubo izguralo iz hale „Čair“, a danas >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je prošao sa upozorenjem da ne viče i da se smiri.

Na povike koji su dopirali sa platoa ispred Kliničkog centra, Vučić rekao da mu nije prvi put da sluša od „vlasnika menjačnice i kafića kako teško živi“ i naveo da se ljudi koji stvarno teško žive, ne ponašaju bahato, već poštuju državu.

To su primitivni izborni trikovi koje sam 500 puta slušao“, rekao je Vučić i dodao da je težak život posledica aktivnosti onih vlasti koje su uništile fabrike, sprovele pljačkašku privatizaciju i koje nisu uspele da izgrade ni dom zdravlja, a kamo li Klinički centar.

Biljana Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.