Vredan dar IPEK ljubiteljima knjige

Izvor: juGmedia, 10.Nov.2013, 06:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vredan dar IPEK ljubiteljima knjige

LEBANE – Internacionalni, poslovni, edukativni i kulturni centar (IPEK) u okviru projekta „Biblioteka na dar“ poklonili su 1000 knjiga Lebanu.

 Ovo je jedninstven projekat u Srbiji a i u Evropi koji ima za cilj da prikupe što više knjiga i u nekoj od opština naprave novu biblioteku.

 Osnivač „Biblioteke na dar“, Milan Dimitrijević poručio je deci u Lebanu da su knjige riznice znanja i mudrosti i da treba da se čitaju i da veruju da one u mnogome mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << im menjaju i život. 

Lokalna samouprava odlučila je da jednu polovinu dobijenih knjiga poklone osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ a drugu osnovnoj školi „Radovan Kovačević Maksim“. 

Direktori ovih škola Dragan Jović i Dragan Veličković zahvalili su se IPEK centru na vrednom i značajnom poklonu, kao i lokalnoj samoupravi.

„Ne dozvolite da vam knjige sede na polici već ih čitajte“, rekoa je zamenik predsednika opštine Lebane, Nenad Zagorac.

 (Kraj)ana/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.