Vranjanac i braća iz zrenjaninskog Proletera prva pojačanja rukometaša Dubočice

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jun.2023, 17:05

Vranjanac i braća iz zrenjaninskog Proletera prva pojačanja rukometaša Dubočice

Nakon istorijskog uspeha i osvajanja 5. mesta u ARKUS ligi, Rukometni klub Dubočica već je počeo sa formiranjem tima za narednu sezonu, a igrači koji će nositi dres Leskovčana sledeće sezone su Petar Petrović i braća Miloš i Lazar Pavlović.

Da Đorđe Teodorović od prvog dana priprema za narednu sezonu želi da ima kompletiran tim, pokazuje činjenica da je posle samo 20 dana od završetka prethdne sezone krenuo sa formiranjem tima za predstojeću.

Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igrač koji je zadužio opremu ”Vukova” jeste 27-godišnji Vranjanac Petar Petrović koji u Leskovac stiže iz kaćkog Jugovića, dok je u karijeri još nosio dresove niškog Železničara i kragujevačkog Radničkog, gde mu je upravo Teodorović bio trener.

On igra na poziciji pivotmena, a u odbrani pokriva centralne pozicije. Ponikao je u ekipi Vranja, a u naše redove stiže kao zamena za Andriju Mađara - kažu u Dubočici.

Braća Pavlović pokrivaju pozicije srednjeg beka i desnog krila; foto: RK DubočicaIz leskovačkog superligaša ističu i da su dogovor o saradnji postigli sa braćom Milošem i Lazarom Pavlovićem, koji su prošlu sezonu igrali u Proleteru iz Zrenjanina,

Do sada su zebeležili nastupe u ekipi Dinama iz Pančeva i Šamota iz Aranđelovca. Lazar igra na poziciji desnog krila, dok Miloš igra na poziciji srednjeg beka. Radi se o dvojici jako perspektivnih mladih igrača pred kojima je sjajna karijera - piše u saopštenju.

Iz Uprave dodaju da će uskro saopštiti tačan datum početka priprema, ali i da će navijače blagovremeno obaveštavati o svim dešavanjima u klubu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.