Volontiranje u inostranstvu za mlade visokoškolce

Izvor: juGmedia, 16.Mar.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volontiranje u inostranstvu za mlade visokoškolce

NIŠ – Studentima završnih godina fakulteta, kao i onima koji su nedavno diplomirali Lokalna kancelarija AISEC-a u Nišu predstaviće u sredu od 18 časova mogućnosti za volontiranje u inostranstvu u okviru programa „Global citizen“.

„Global citizen“ čine projekti koji se realizuju širom sveta na teme poput mulikulturalnosti, tolerancije, edukacije mladih i širenja svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

Zahvaljujući programu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << „Global citizen“ mladi stiču iskustvo u nevladinim organizacijama, školama, na unverzitetima i u letnjim kampovima.

Program „Global citizen“ lokalna kancelarija AISEC-a predstaviće u kafiću „Libero“ koji se nalazi kod Ekonomskog fakulteta.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.