Vodovod najavio sanaciju otvorenih šahti u naselju Branko Bjegović

Izvor: JužneVesti.com, 14.Sep.2020, 13:02

Vodovod najavio sanaciju otvorenih šahti u naselju Branko Bjegović

Na desetine otvorenih, a zbog trave teško uočljivih šahti nalazi se u ulicama dr Miloša Đoriđa i dr Veselina Krajačića, a sve je eskaliralo kada je pre dva dana pas upao u jednu od njih. Izgleda da je ovaj događaj pokrenuo rešenje problema, jer su iz Javnog komunalnog preduzeća Naissus poslali Južnim vestima odgovor da će do kraja ove nedelje sanirati otvorene šahte.

Pas je na sreću prošao bez ozbiljnijih povreda, jer su reagovali volonteri Udruženja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Zoo planet, a onda i apelovali na nadležne da reše problem koji može biti velika opasnost i za ljude. Iz Vodovoda kažu da su ove šahte otvorene jer su poklopci pokradeni.

Jedan broj šahti se nalazi u njivama, tamo su i nove ulice sa nekoliko građevinskih objekata i teško je kontrolisati i obezbeđivati te lokacije od neodgovornih pojedinaca. Postoji određeni broj otvora koji nisu u našoj nadležnosti - kažu u Naissusu.

Ipak, iz bezbedonosnih razloga će ih, navode, sanirati i, kako kažu - zatvoriti sve otvore adekvatnim rešenjima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.