Izvor: JUGpress.com, 25.Jun.2022, 04:31

Vlasotinčani nagradili najbolje studente, učenike i mlade talente

VLASOTINCE

Jednokratne novčane nagrade najboljim učenicima, studentima i mladim talentima uručene su danas u Vlasotincu.

Njih i njihove roditelje je u ime lokalne samouprave pozdravio predsednik opštine Bratislav Petrović i čestitao im uspeh i postignute rezultate.

Znanje i talenat su bogatstvo koje će vam omogućiti bolju startnu poziciju na tržištu rada, a time, verujem i dobru egzistenciju. Male sredine, poput naše su često “tesne” za ambicije naše >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dece, ali verujem da će mnogi od vas nakon školovanja svoje mesto naći u rodnom gradu. Sa mesta predsednika opštine ja mogu da vam poručim da se rukovodstvo lokalne samouprave trudi da stvara uslove u kojima ćete pronaći sebi mesto ovde. Ono što je sigurno to je da se trud i rad uvek isplate, možda ne istog trenutka kada bismo želeli, ali znanje vam niko ne može oduzeti – istako je predsednik Bratislav Petrović.

Obraćajući se prisutnima Ivana Stanojević, predsednik komisije, posebno je naglasila:Opština Vlasotince ima veoma talentovane i uspešne mlade ljude govori broj onih koji su se prijavili na ovogodišnji konkurs. Ove godine na konkurs za dodelu jedokratnih novčanih nagrada prijavila su se 64 učesnika, od koji je njih 54 ispunjavalo sve potrebne uslove propisane konkursom. Sa po 30.000 dinara nagrađeno je 36 studenata, jedanaestoro mladih talenata je nagrađeno sa po 20.000 dinara, istim iznosom nagrađeno je i dvoje učenika generacije srednjih škola i petoro učenika generacije osnovnih škola sa po 10.000 dinara. Ono što je primetila komisija je činjenica da je iz godine u godinu sve veći broj studenata koji se javljaju na naš konkurs. To nam pokazuje da je opština Vlasotince pravi rasadanik mladih, uspešnih i talentovanih ljudi, koji su budućnost ne samo naše opštine, već i Republike Srbije – istakla je Ivana Stanojević, predsednik komisije.I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.