Vlasotinačko preduzeće Vinarska-podrumi kupila firma Šar-Prom po početnoj ceni

Izvor: JužneVesti.com, 05.Mar.2021, 12:58

Vlasotinačko preduzeće "Vinarska-podrumi" kupila firma "Šar-Prom" po početnoj ceni

Vlasotinačka kompanija "Šar-Prom" koja u ovom mestu ima brojne maloprodajne objekte, kupila je na licitaciji celokupnu imovinu preduzeća "Vinarska-podrumi" iz Vlasotinca po početnoj ceni od 41,5 miliona dinara.

Novi vlasnik preduzeća "Vinarska-podrumi", kako piše Ekapija, kupovinom je dobio građevinske objekte, zgrade prehrambene industrije i proizvodnje pića, podrume, radionice, upravnu zgradu kao i pomoćne objekte. Prodata je i celoupna oprema, zalihe, ali i zemljište.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Inače, novi vlasnik Vinarska-podrumi je vlasotinačka porodica Šarić, koja u svom vlasništvu već ima lance prehrambenih prodavnica i benzinskih pumpi, a pre nekoliko godina je kupila i hotel "Novi Zemun".

Prema podacima koje je objavila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, "Vinarska- podrumi" je bila u stečaju od 2010. godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.