Vlasotinački odbornici sutra usvajaju budžet opštine

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2015, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasotinački odbornici sutra usvajaju budžet opštine

VLASOTINCE – Odbornici Skupštine opštine Vlasotince na sutrašnjoj sednici razmatraće predlog budžeta ove opštine za narednu godinu i predlog o izmeni i dopuni ovogodišnjeg budžeta.

Izeđu ostalog, na dnevnom redu ove 21. sednice je i predlog o imenovanju novog opštinskog pravobranioca i njegovog zamenika, kao i programi i planovi rada opštinskih preduzeća i ustanova za 2016. godinu.

Odbornici će raspravljati i o visini lokalnih komunalnih taksi za narednu godinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << stopi poreza na imovinu, naknadi za zaštitu životne sredine, te predlog odluke o boravišnoj taksi.

Na dnevnom redu su i razrešenja i imenovanja. Sednica počinje u 17 časova.

(kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palmin budžet: Mora da ima za sve

Izvor: B92, 14.Dec.2015

Gradska uprava za budžet, finansije, prvredu i poljoprivredu Jagodine, predložila je Skupštini grada budžet za iduću godinu u iznosu od 2.630.238.480 dinara...O predlogu Odluke o budžetu odbornici Skupštine grada će raspravljati sutra na sednici koja je zakazana za 10 sati...U oblazloženju se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.