Izvor: JUGpress.com, 13.Nov.2023, 23:03

Vlasina bolja od ekipe Đerdapa

VLASOTINCE

Posle prilično dugog posta najzad su i fudbaleri Vlasine obradovali svoje navijače, kojih je sve manje na legendarnoj ,,Rosulji”. U meču dve ekipe sa samog dna tabele posle devedeset minuta igre fudbaleri Vlasine radovali su se trećoj prvenstvenoj pobedi.

Sama utakmica nije bila nešto posebno kvalitetna, igralo se obostrano čvrsto, sve sa željom da se stigne do pobede koja je za obe ekipe bila posebno važna, jer obe ekipe slove za najozbiljnije kandidate >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za preseljenje u niži zonski stepen takmčenja.

Prvom pogotku za vođstvo od 1:0 radovali su se domaći fudbaleri u 21.minutu kada je Bogdanović zatresao mrežu golmana iz Kladova. Imali su i gosti svoje prilike ali golman Janaćković je bravuroznim intervencijama uspeo da u dva navrata sačuva svoju mrežu da ostane netaknuta. Neodgovorna igra odbrane Vlasine u velikoj meri kumovala je izjednačenju u 36.minuta. Napadač gostiju bio je na metar daleko od aut linije, i pored korner zastavice ali dvojica igrača Vlasine potpuno nepotrebno načinili su prekršaj i potom iz izvedenog slobodnog udarca, i pored uspavane odbrane domaćina, gosti su poravnali rezultatat na 1:1. Pobedonosni pogodak za Vlasinu postigao je Lazar Mitrović za veliku radost domaćih fudbalera.

U narednom kolu, u subotu, fudbaleri Vlasine gostuju u Kruševcu a za rivala imaće domaće Jedinstvo 1936 koje je debitant na srpskoligaškom ,,Istoku”. Ovo je poslednja ovojesenja utakmica i nova prilika da se, dobrim rezultatom, popravi utisak više nego rezultatski slabe jeseni. Zimska pauza je prilika da se sve stvari koje su se dešavale na ,,Rosulji” nazovu pravim imenom i da se u drugi deo prvenstvene sezone uđe mnogo konkretnije i kvalitetnije, jer jesenja sezona bila je više nego slaba, što najbolje pokazuje plasman Vlasine pri samom dnu tabele. (kraj)VS/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.