Vladičin Han rešava problem parkiranja

Izvor: juGmedia, 29.Mar.2013, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladičin Han rešava problem parkiranja

VLADIČIN HAN – Dugogodišnji problem sa nepropisnim parkiranjem u Vladičinom Hanu , trebalo bi da bude uskoro rešen. Izdvajanjem parcela za parking prostore opština kreće u borbu protiv nepropisnog parkiranja.„Izradom idejnog projekta  određene su  tri slobodne lokacije za uređenje i označavanje parking mesta i to u samom centru grada, što je prvi korak , a u planu nam je da raspišemo javni poziv svim investitorima  koji bi želeli da ulože sredstva  u uređenje  parking prostore >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u gradu, čime bi po ugovoru dobili i novac od naplate parkiranja na određeni period“, kaže predsednik ove opštine Goran Mladenović.

Inače, trenutno u Vladičinom Hanu ne postoje uređena parking mesta, opština nema pauk službu tako da vlada poprilični saobraćajni haos.

(Kraj) iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.