Izvor: JUGpress.com, 29.Feb.2020, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više policajaca u Šidu zbog migranata

BEOGRAD

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je da je na teritoriji Šida u skladu sa pojačanim merama na terenu trenutno prisutno novih 40 policijskih službenika raspoređenih u patrole interventnih jedinica policije i timove.

„Tokom februara smo imali desetak slučajeva da su ilegalni migranti ulazili u napuštene kuće i vikendice, oštetili brave ili vrata na kućama, zbog čega su meštani uznemireni. Ministarstvo unutrašnjih poslova je procesuiralo sva krivična >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dela koja su počinjenja, ali smo zbog osećaja sigurnosti naših građana pojačali prisustvo policije na ulicama u ovom gradu“ rekao je Rebić.

(Fotografija iz arhive JUGpressa)

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Interventne pojačano kontrolišu ilegalne migrante: Uz specijalce u Šidu odahnuli!

Izvor: Večernje novosti, 29.Feb.2020

U ovom mestu očekuju uvođenje reda, mira i vraćanje normalnom životu NOVIH 40 policijskih službenika, raspoređenih u patrole interventnih jedinica policije i timove, koji su od petka uveče već na terenima, treba da zavedu red, mir i uspostave normalan život građana Šida,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.