Više od 100 volontera prikupljalo smeće u Vlasotincu i Medveđi

Izvor: juGmedia, 15.Sep.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 100 volontera prikupljalo smeće u Vlasotincu i Medveđi

Pod sloganom „Očistimo naše Vlasotince“, više od 100 volontera i ljubitelja prirode učestvovalo je u akciji čišćenja na lokacijamaStaro groblje, Maričkino i desna obala Vlasine od mosta kod pijace do šetališta uz reku.

Najbrojniji su bili učenici osnovnih i srednjih škola, zatim članovi različitih udruženja, a učestvovali su i radnici JKP Komunalac.

Imali smo veliki odziv volontera, a tu na licu mesta rodile su se nove ideje na temu daljeg delovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << po pitanju podizanja ekološke svesti. Zahvaljujem svim učesnicima i našim sponzorima“, rekla je direktorka Turističke organizacije opštine Vlasotince Olivera Cvetković.

Akcija čišćenja u Vlasotincu organizovana je u sklopu Svetskog dana čišćenja, 15.septembra.

Akciji se pridružila i opština Medveđa na čelu sa predsednikom opštine Nebojšom Arsićem, a nosilac je bio Odsek za inspekcijske poslove i zaštitu životne sredine koji je mapirao lokacije, odnosno izvršio izbor koje će se lokacije čistiti, u saradnji sa JKP „Obnova“ iz Medveđe.

 U akciji su pored volontera učestvovali i učenici srednje TŠ „Nikola Tesla“ i OŠ “ Gornja Jablanica“.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.