Više desetina šiptarskih autobusa sa KiM prevozi na Vučićev miting u Beograd (FOTO)

Izvor: KMnovine.com, 19.Apr.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više desetina šiptarskih autobusa sa KiM prevozi na Vučićev miting u Beograd (FOTO)

Na miting koji se danas održava u Beogradu a sa ciljem podrške još uvek aktuelnom predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, primorane Srbe sa KiM vozi više desetina autobusa u vlasništvu šiptarskih firmi!


   
Jedan od autobusa koji se jutros zaputio na Vučićev miting!    










Zbog velike gužve koja je predviđena danas na putevima ka Beogradu, autobusi su >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << imali redne brojeve. Neki od njih su bili u kvaru ili bez dovoljno goriva zbog čega su na putevima na severu KiM dobijala policijsku pratnju sa uključenim toacionim svetlima. Ovo nedvosmisleno pokazuje da je Vučić imao punu podršku šiptarskih separatista sa Kosova i Metohije. Ovo, doduše, Srbe iz napaćene južne pokrajine ni malo ne čudi.

Zbog ovih nepredviđenih okolnosti, a pod moranjem da prate redne brojeve, većina šiptarskih autobusa je bila parkirana ispred restorana "Boem" nedaleko od Leposavića, gde su čekali da se ispune uslovi za pravilno postrojavanje. Zbog toga su na parkingu, zajedno sa necoljnim putnicima,  zadržani po nekoliko sati!

Za sve to vreme u autobusima, s obzirom da su u vlasništvu Šiptara i da oni voze, Srbi primorani da idu na Vučićev miting slušali su - šiptarsku muziku! nekoliko sati nakon toga prema instrukcijama će u Beogradu vikati "Aco, Srbine" a onda se šiptarskim autobusima vratiti u svoje enklave i mesta koja su, zahvaljujući Vučiću, u potpunoj okaupciji i sa uslovima nemogućim za život.

Upravo to je povod današnjeg mitinga, proslava Briselskog sporazuma potpisanog na ovaj dan a a kojim se država Srbija povukla sa Kosova i Metohije. Iživljavanju Aleksandra Vučića nema kraja... Ili možda iak ima?



   
Foto: KM novine    




   
Foto: KM novine    





   
Foto: KM novine    




   
Foto: KM novine    




   
Foto: KM novine    






   
Foto: KM novine    




   
Foto: KM novine    




   
Foto: KM novine    




   
Foto: KM novine    




   
Foto: KM novine    


Ovo nije prvi put da šiptarski autobusi Vučiću obezbeđuju neophodnu masu na mitizima. Takođe u Begradu ove godine, to se desilo kada je predsednik Rusije, Vladimir Putindolazio u zvaničnu posetu. Pokušavajući da iskoristi njegovo prisustvo za sabiranje ličnih poena, Vučić je naložio masovni odlazak u Beograd, to je važilo i za Srbe sa KiM. O tome možete pročitati ovde:



EKSKLUZIVNO: I Albanci sa Kosova i Metohije došli u Beograd da pozdrave Putina - KM NovineEKSKLUZIVNO: I Albanci sa Kosova i Metohije došli u Beograd da pozdrave Putina

Takođe, septembra prošle godine kada je vučić boravio na KiM, Srbe iz svih krajeva pokrajine koju je izdao svojom politikom, dovozili su šiptarski autobusi. Pogledajte video KM novina koji prikazuje više desetina šiptarskih autobusa koji pristižu u Kosovsku Mitrovicu:

POGLEDAJTE VIDEO:





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

 Izvor: KM novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.