Veselinović: Pobeda u Novom Sadu među najdražim

Izvor: JužneVesti.com, 09.Nov.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselinović: "Pobeda u Novom Sadu među najdražim"

Trijumfom u Novom Sadu nad Vojvodinom fudbaleri surduličkog tima zabeležili su osmi meč bez poraza, a trener Radnika Miloš Veselinović ističe da mu je ovo jedna od najdražih pobeda u karijeri.

Radnik je na stadionu Karađorđe postigao treću pobedu u nizu, a trener Surduličana kaže da im je mnogo značio i aplauz novosadske publike nakon meča.

Vojvodina ima posebno mesto u srpskom fudbalu. Iskoristili smo trenutne probleme koje ima i za koje sam siguran da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će vrlo brzo prevazići jer znam i poštujem trenere i ljude koji rade tamo. Žao mi je što su gustom maglom uslovi za igru u drugom poluvremenu bacilli u javnost senku na našu pobedu, ali mi znamo da smo tu pobedu zaslužili kao tim i ponosni smo na 3 boda. Nadamo se da ćemo u budućnosti prikazivati još bolje igre - kaže Miloš Veselinović.

On dodaje da Radnik ima veliku podršku sa tribina.

Publika je naučila da Radnik pobeđuje jer je tokom takmičenja u Prvoj ligi imao odlične rezultate. Cilj stručnog štaba bio bi opstanak u društvu najboljih. Na svaku utakmicu gledamo kao veoma tešku i ni u jednu ne ulazimo kao favoriti. Pokušaćemo da zimu sačekamo što dalje od poslednja dva mesta - dodaje Veselinović.

Posle 17. kola Superlige ekipa Radnika zauzima 10. poziciju sa 20 bodova. U narednom kolu Surduličanima dolazi Rad.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.