Izvor: JUGpress.com, 16.Feb.2020, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesela veštica Nika i zla Kjara u novim avanturama

NIŠ-NIŠKA BANJA

Krajem januara u izdanju Laguneizašla je iz štampe nova knjiga za decu Vesela veštica Nika i zla Kjara Lele Stojanović, pisca za decu iz Niške Banje.

Mladi čitaoci imali su prilike da upoznaju Veselu vešticu Niku u prvoj istoimenoj knjizi. Nova knjiga donosi pregršt novih avantura, dogodovština i peripetija Vesele veštice Nike, mačke Veki, ali i zle veštice Kjare.

U gradiću Šmeku je sve lepo jer se o dobrom raspoloženju brine Vesela >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << veštica Nika. Međutim- nema opuštanja! Nika je dobila od svoje praprapraprababe veštice Vesele Dobrice novi ZADATAK.

Zle veštice sa Mračnih jezera ne mogu da podnesu veselje i radost pa će se poslužiti svim sredstvima da rastuže ljude. Nakon borbe protiv negativne magije, uslediće i sukob sa zlom veštocom Kjarom.

Nove smehotresne avanture Vesele veštice Nike i njene mačke Veki dokazaće vam da je najveća magija činjenje dobrih dela i da dobro uvek pobeđuje zlo.

Knjigu je obogaćena lepim ilustracijama Aleksandre Ilić.

Lela Stojanović je rođena i živi u Niškoj Banji. Član je Udruženja dramskih pisaca Srbije i Udruženja književnika Srbije.Objavila je knjige pesama za decu Zeleni oblak(1999), Najlepši osmeh(2008), Oaza sreće(pesme na temu ekologije 2009), Konstantin Veliki ( slikovnica 2013) i Vesela veštica Nika ( roman za decu – Laguna 2017). Autor je mnogobrojnih pozorišnih tekstova za dečju scenu, igranih u zemlji i regionu.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.