Verdijev „Bal pod maskama“ u bioskopu „Vilin grad“

Izvor: juGmedia, 08.Dec.2012, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verdijev „Bal pod maskama“ u bioskopu „Vilin grad“

NIŠ – Verdijeva opera „Bal pod maskama“ biće večeras direktno iz Metropolitena prikazana u bioskopu „Vilin grad“ od 18 časova i 55 minuta. 

Novu postavku ove živopisne Verdijeve opere o ljubomori i osveti režirao je proslavljeni Dejvid Alden, koji se na pozornicu Metropoliten opere vraća nakon više od 20 godina.

 Orkestrom će, po prvi put ovom operom u Metropolitenu, dirigovati Fabio Luisi. Kao Amelija nastupa Sondra Radvanovski. U ostalim ulogama pojavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << se: Marselo Alvarez kao Gustav III, Dmitri Hvorostovski kao Ankarstrom, Stefani Blit  kao proročica Ulrika i Ketlin Kim kao Oskar. 

 Karte su u prodaji, a sve informacije mogu se naći na opera.cineplexx.rs.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Verdijeva opera „Bal pod maskama“ u „Vilinom gradu“

Izvor: Studnel.com, 08.Dec.2012

Niški ljubitelji opere moći će večeras u bioskopu „Vilin grad“ da pogledaju Verdijevu operu „Bal pod maskama“. Direktan prenos iz Metropolitena počinje u 18 časova i 55 minuta.. Opširnije..

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.