Večerašnji protesti u Kuršumliji sa humanim karakterom

Izvor: JužneVesti.com, 07.Mar.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večerašnji protesti u Kuršumliji sa humanim karakterom

Iako, kako kažu, nastavljaju nedvosmislenu borbu protiv režima Aleksandra Vučića i lokalne vlasti, organizatori večerašnjeg protesta u Kuršumliji organizovaće i humanitarnu akciju koja će biti namenjena porodici Gavrilović iz sela Štave, 40 kilometara udaljenog od Kuršumlije, gde, uprkos teškim uslovima za život, ova porodica opstaje.

Organizatori pozivaju sve da, u skladu sa mogućnostima i nevezano za političko opredeljenje, ponesu bilo šta od životnih namirnica, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << garderobe, igračaka, kako bi im se toj porodici bar malo pomoglo.

Ipak, i ovog četvrtka, na 11. protestima po redu, glavna tema biće lokalna dešavanja, a govornici će iznositi detalje o zloupotrebama u opštinskim službama.

Nakon obraćanja u centru Kuršumlije, učesnici protesta će prošetati gradskim ulicama, a skup je zakazan za 18 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Protesti u Kuršumliji večeras imali humanitarni karakter

Izvor: JužneVesti.com, 07.Mar.2019

Večerašnje 11. po redu proteste u Kuršumliji obeležila je humanitarna akcija koju su organizatori osmislili kako bi pomogli porodici Gavrilović iz udaljenog kuršumlijskog sela Štava, a sve prikupljene stvari već sutra će im biti uručene. Okupljeni građani su još jednom u centru grada istakli...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.