Izvor: JUGpress.com, 11.Jul.2023, 23:00

Večeras finale Vidovdanskog turnira u malom fudbalu u Lebanu

LEBANE

Poslednje veče Vidovdanskog turnira u malom fudbalu za 2023. godinu u Lebanu otkriće nam pobednika među seniorima, koji će osvojiti 150.000 dinara. Drugoplasirana ekipa dobiće 80.000 dinara, a trećeplasirana 30.000 dinara. Veterani će za prvo mesto dobiti 15.000 dinara.

Finalno veče će otvoriti petlići, ekipe Solidarnost i Radan 1 od 17.40 časova, a od 18.30 časova publika će moći da prati igru mlađih pionira, ekipa Radan protiv ekipe Mona.

Stariji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pioniri, ekipe Pusta Reka i Monako Siti počeće svoju utakmicu od 19.20 časova, a veterani, ekipa Veterani Lebana protiv ekipe Solidarnost igraće od 20.10 časova.

Za treće mesto među seniorima boriće se ekipe Eleven Đenić i Ristić Kop od 21 čas, a za prvo, pobedničko, mesto boriće se ekipa koja učestvuje već dugi niz godina Vlada Invest skuteri protiv ekipe FK Jedinstvo Bošnjace, od 22 časa.

U svim kategorijama, osim u kategoriji veterani, biće proglašeni najbolji igrači i golmani. (kraj) JS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.