Večeras dve debate, u prvoj kandidati, u drugoj bojkotaši

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jun.2020, 15:38

Večeras dve debate, u prvoj kandidati, u drugoj bojkotaši

Poslednjeg dana izborne kampanje, večeras u 18 sati u studiju Južnih vesti svoj program predstaviće Momir Stojanović iz Narodnog bloka, Jelena Đorđević iz Zavetnika i Mića Jevtić iz Tolerancije za Niš. U 20 sati gostuju oni koji zagovaraju bojkot - Dragan Stojadinović iz Narodne stranke i Dejan Sklizović iz Komunista Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gosti debate "Južnih vesti": Niš treba "debeogradizovati"

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jun.2020

O promeni izbornog sistema u Srbiji, komunalnim i infrastrukturnim problemima Niša u četvrtoj predizbornoj debati "Južnih vesti" debatovali su Momir Stojanović iz Narodnog bloka, Jelena Đorđević iz Zavetnika i Mića Jevtić iz Tolerancije za Niš. Gosti debate ocenili su da Niš treba da se razvija...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.