Večeras Medijana Balkanrok festival na nišavskom keju

Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2017, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras Medijana Balkanrok festival na nišavskom keju

NIŠ

Nestabilno vreme sa povremenom kišom uznemirilo je učesnike večerašnjeg Medijana Balkanrok festa  koji je zakazan za večeras i trebalo bi da počne u 21 sat. Sat vremena pre početka, iako pomalo hladno, moglo bi se reći da vreme ipak ide na ruku organizatorima i učesnicima velike rok žurke, koja će se održati na otvorenim, u amfiteatru na nišavskom keju. Kiša je prestala i publika je počela da se okuplja na generalnoj probi.

Glavna atrakcija večeri, Fank-rok >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sastav “Deca Loših Muzičara” su na bini  uvežbavaju nastup. Oni će nastupati u revijalnom delu osmog po redu Medijana Balkanrok festivala.

Festival otvara grupa Fosgen. Oni nastupaju kao prvi od pet grupa. Izvešće tri svoje autorske numere.

“Nadam se da neće da pada kiša. Očekujem veliki broj ljudi. I dobru zabavu”, kaže Dunja iz grupe Fosgen a njene želje dele Nikola, Nada I Luka koji čine grupu. Posle njih nastupaju grupe Voodoo, Destabilizatori, Opposite Way i Neželjeno dejstvo.  Oni su odabrani u konkurenciji od 11 bendova koji su se prijavili na konkurs za učešće na ovogodišnjem Medijana Balkanrok festivalu.

Tri prvoplasirana benda kao nagradu dobiće snimanje po tri numere u profesionalnom muzičkom studiju kao i jedan broj diskova u njihovom vlasništvu.

Prvoplasirani bend dobiće pored kompilacijskog diska, i snimanje spota, a pored toga, učestvovaće i na ovogodišnjoj Zaječarskoj gitarijadi i dobiće specijalni trofej Medijana Balkanrock festivala – gitaru od matica i šrafova.

Medijana Baklanrok fest otvoriće predsednik gradske opštine Medijana Milan Krstić, suorganizator ovog jedinstvenog rok festivala.

Festival može da se gleda uživo preko linka na sajtu gradske opštine Medijana www.medijana.rs  I Udruženja Balkanrocka.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.