Veče za dame uz Barbie 19. jula

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jul.2023, 12:28

Veče za dame uz "Barbie" 19. jula

Povodom premijere filma o ikoničnoj lutki Barbie, 19. jula, u bioskopima Cine Grand Delta Planet i Vilin Grad biće održano tradicionalno “Veče za dame”.

Od 19 sati posetioci će moći da užuivaju u koktelu dobrodošlice, dok će istovremeno biti postavljen “Make up corner” u kome će moći da isprobaju različite proizvode za lepotu i negu brenda Avon pre projekcije filma koja startuje u 20 sati.

Osim toga, sve posetioce >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << očekuje poklon u saradnji sa “Knjaz Miloš Srbija”, a one najsrećnije i nagrada.

U filmu koji se dugo čekao, ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robi, a njenu bolju polovinu Kena igra Rajan Gosling. Režiju potpisuje Greta Gervig dok zvezdana postava uključuje još i Vila Farela, Kejt Mek Kinon, Simu Lu, Majkla Seru i Ameriku Fereru.

Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cela estetika filma inspirisana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.