Vatra u Černobilu zaustavljena na 5 km od skladišta nuklearnog otpada (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 29.Apr.2015, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatra u Černobilu ''zaustavljena'' na 5 km od skladišta nuklearnog otpada (VIDEO)

Požar koji besni u blizini Černobila jezivo podseća na nuklearnu katastrofu 80-tih kada je veći deo Evropa, pa i mi, bio pogođen posledicama.





Trenutno je vatra oko nuklearne elektrane Černobil, navodno zaustavljena na 5 kilometara od skladišta nuklearnog otpada. Ovo je saopštio ministar Unutrašnjih poslova bivše Ukrajine Arsen Avakov koji je to objavio na njegovoj fejsbuk stranici.

"Čemu tolika panika? Ovo je prvi ovakav požar >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << od 1992. godine - 20 kilometara od same elektrane i 5 kilometara od skladišta. Zato smo se tamo i našli na početku" - napisao je Avakov a javlja Rusvesna sajt.




Pripremile:KM Novine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.