Vasiljević dugovao milion za struju

Izvor: JužneVesti.com, 10.Sep.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasiljević dugovao milion za struju

Iako se na funkciji predsednika Skupštine Opštine Pantelej nalazi od jula 2012. godine, Bratimir Vasiljević je reprogram za otplatu milionskog duga za struju potpisao tek decembra 2013. godine.

Prema njegovim rečima, od kada je potpisao ugovor o reprogramu, dug za struju od preko milion dinara redovno isplaćuje, “bez dana kašnjenja”. Sa otplatom duga počeo je tek decembra 2013. godine jer, kako tvrdi, do tada "Jugoistok” nije nudio mogućnost za reprogram. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

- "Jugoistok" do tada nije davao te mogućnosti, a čim je dao mogućnost otplate preko reprograma, ja sam bio jedan od prvih koji su ušli u reprogramni ugovor - tvrdi Vasiljević.

Ipak, vredi pomenuti da je mogućnost reprograma je dužnicima bila ponuđena još početkom 2013. godine.

Inače, Vasiljević je novembra 2012. godine Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio platu od 115.000 dinara za obavljanje funkcije predsednika Skupštine Opštine Pantelej.

Osim toga, on je tada, odlukom Ustavnog suda, dobio rešenje da sebi i još petorici bivših odbornika radikala, isplati ukupno 6 miliona dinara, kao odštetu po tužbi koju je protiv Opštine Pantelej podneo dok je bio u opoziciji.

Pored toga što je na funkciji predsedniika Skupštine Opštine Pantelej, Vasiljević je od aprila ove godine i poslanik SNS-a u Narodnoj skupštini.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.