Vanredna vest – Brkićev advokat: Milovan u poslednjem času spašen sigurne smrti!

Izvor: KMnovine.com, 28.Jul.2023, 13:34

Vanredna vest – Brkićev advokat: Milovan u poslednjem času spašen sigurne smrti!

Vanredna vest – Brkićev advokat: Milovan u poslednjem času spašen sigurne smrti! Magazin Tabloid obaveštava javnost, da su glavnog i odgovornog urednika, Magazina Tabloid, Milovana Brkića, tokom jučerašnjeg dana posetili njegov advokat Stevan Damnjanović i njegov brat Radovan Brkić.


   
Milovan Brkić

   


Prema onome što su nam oni preneli Milovan Brkić se nalazi u teškom zdravstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << stanju, kreće se uz pomoć štapa, jedno vreme se nalazio u invalidskim kolicima i bukvalno u poslednjem času je spašen sigurne smrti.
Mi ovoga puta postavljamo pitanje upravi centralnog zastvora i upravniku Zvonku Gruloviću kako je moguće da Vi primite čoveka relativno solidnog zdrastvenog stanja i da sada posle skoro tri meseca ,,Vaše nebrige“ pojavi se čovek koji mora da se kreće uz pomoć štapa i invalidskih kolica?

Isto tako, postavljamo pitanja upravi centralnog zatvora i upravniku Zvonku Gruloviću zašto ni na jedan dopis koji je poslat od strane pravnog tima Milovana Brkića nismo dobili niti jedan odgovor?

Očigledno je da vlada jedno opšte rasulo u centralnom zatvora, da tu nema nikakve zdravstvene nege i brige, sobzirom da tri lekara leče preko hiljadu i nešto ljudi. Danima smo dobija uverenje od strane uprave centralnog zatvora, da je Milovan Brkić dobro, da ima adekvatnu lekarsku negu, da ima sve neophodne uslove za normalno funkcionisanje, a sada smo došli u situaciju da se Milovan Brkić kreće uz pomoć štapa i invalidskih kolica, iako to nikada tokom života i pre dolaska u centralni zatvor, nije koristio.

Magazin Tabloid podržava protest koji koji je zakazan za dan 31.07.2023. godine, a koji organizuje Srđan Žunić pod nazivom ,,BUKOM PROTIV DIKTATURE“ ispred zgrade predsedništva, zbog nepravde i političkog progona koji se vodi prema novinaru Milovanu Brkiću. Takođe, u narednim danima mi ćemo zakazati protest ispred Centralnog zatvora, Višeg suda u Beogradu i Apelacionog suda u Beogradu.
Ističemo da posedujemo informaciju da će se danas u Apelacionom sudu u Beogradu odlučivati o žalbama branioca Milovana Brkića, a na rešenje o produžetku pritvora. Mi još jednom apelujemo na javnost da utiče da se samo primeni zakon i da se Milovanu Brkiću omogući da se brani sa slobode, kako bi pre svega sačuvao svoj sopstveni život.




 

* * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se u potpunosti oslanja na podršku svojih čitalaca


Pomozite naš rad






 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.