Vandali bez duše – obili Banku dobročinstva

Izvor: juGmedia, 15.Mar.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vandali bez duše – obili Banku dobročinstva

Nepoznati vandali obili su tokom noći takozvanu „Banku dobročinstva“ u Nišu u kojoj Nišlijka Marina Adamović prikuplja pomoć za lečenje bolesne dece.

Adamović je kazala da je jutros oko sedam sati zatekla prizor koji ju je šokirao – razvaljena i polomljena vrata montažne kućice i lom u njoj.

„Stakleni sefovi u kojima prikupljam novac nisu polomljeni, ali su prazni. Svakog jutra u njima zatičem novac koji gradjani tokom noći ostavljaju. Ovoga puta >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ga nije bilo“, rekla je Adamović.

Ona je kazala da, pretpostavlja da su se u sefovima našle veće novčanice čim su se provalnici odlučili da razvale i potpuno unište rolo vrata kućice.

Adamović je kazala da je o provali obavestila policiju i da je u toku uvidjaj.

„Nastaviću da prikupljam pomoć kao i obično. Sada prikupljam novac za lečenje dva bolesna dečaka“, rekla je Adamović.

Iako i sama teško bolesna i u invalidskim kolicima Marina Adamović već pet i po godina u Obrenovićevoj ulici prikuplja pomoć za operacije i lečenje obolele dece iz cele Srbije.

Decembra prošle godine uz pomoć donatora dobila je montažnu kućicu od stakla – „Banku dobročinstva“ kako se ne bi smrzavala pošto na ulici svakodnevno provodi najmanje osam, devet sati.

Biljana Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.