Uzrok požara u Ulici Nikole Pašića još nepoznat, akcija prikupljanja pomoći za oštećene

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2021, 11:46

Uzrok požara u Ulici Nikole Pašića još nepoznat, akcija prikupljanja pomoći za oštećene

Još nije poznat uzrok požara na zgradi u Ulici Nikole Pašića u kojoj su 2 stana izgorela, a jedan oštećen u noći između petka i subote, a oko zgrade i dalje dežuraju vatrogasci. Bez stana je u tom požaru ostala i porodica učenika Osnovne škole "Učitelj Tasa" čiji drugovi iz odeljenja prikupljaju pomoć.

Kako je izbila vatra u zgradi u Ulici Nikole Pašića i dalje je nepoznato, a iz Osnovnog tužilaštva u Nišu kažu da će uzrok požara biti poznat krajem nedelje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
U blizini zgrade i posle 3 dana od požara i dalje ima vatrogasaca, a u samoj noći požara na gašenju vatre učestvovalo je 7 vatrogasnih vozila i 24 vatrogasca.Stan koji je potpuno izgoreo; foto: Vanja Keser;

Vatra je ipak uspela da "proguta" 2 stana, a u jednom od njih živeo je učenik Osnovne škole "Učitelj Tasa", za koga su drugovi iz odeljenja pokrenuli akciju prikupljanja novca.

Sa skupljanjem pomoći krenuli su sinoć i nastaviće je svakog dana do petka.

Deca se skupljaju u Bunkeru na Margeru. Sinoć je odaziv dece bio ogroman, večeras ih očekujemo i u većem broju - pišu organizatori akcije.

Do sada je, kažu, prikupljeno 75.000 dinara, a sa tom i još jednom akcijom skupljanja pomoći dečaku koji je ostao bez stana planiraju da nastave i narednih dana u dogovoru sa nadležnima u školi.

Podsetimo, požar u zgradi u Ulici Nikole Pašića u Nišu izbio je u petak oko pola sata pre ponoći i u njemu nije bilo povređenih, a 2 stana su izgorela i jedan je oštećen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U ulici Nikole Pašica dva stana izgorela

Izvor: JUGpress.com, 10.Maj.2021

NIŠ..U  ulici Nikole Pašica broj 22 došlo do požara u kome su dva stana izgorela, dok je treći oštećen.Povredjenih nije bilo,jer su svi stanari na vreme evakuisani.Predpostavlja se da je uzrok požara, kvar na električnoj instalaciji.Detalji će biti poznati posle završenog uviđaja. Zgrada...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.