Usvojeni izveštaji, preuzet hotel „Caričin grad“

Izvor: juGmedia, 29.Mar.2013, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojeni izveštaji, preuzet hotel „Caričin grad“

LEBANE – Na današnjoj 8.sednici Skupštine opštine usvojeni su izveštaji o radu u predhodnoj godini javnih i javno-komunalnih preduzeća. 

Odbornici su posebno razmatrali informaciju o mogućnostima obezbeđivanja zdrave pijaće vode za naseljena mesta Konjino, Ćenovac, kao i Lebane.

Zamenik predsednika Skupštine opštine, Srđan Jović, potvrdio je da će na osnovu toga moći da renoviraju do početka leta gradski bazen iz sopstvenih sredstava lokalne samouprave.  >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Jović je ukazao da preduzeće „PORR WERNER & WEBER“  ne poštuje potpisani ugovor. Preduzeće je ipak prihvatilo kritiku uz obećanje da će ispraviti propuste.

Usvojena je  i odluka kojom se ovlašćuje predsednik Skupštine opštine  da može potpisati ugovor o preuzimanju, čuvanju i privremenom korišćenju hotela „Caričin grad“.

Danas je potvrđeno da će u toku narednog mesece biti pušten u rad i Vizitor centar „Teodora“.

Doneta je i odluka da svi visoko obrazovani sa teritorije opštine Lebane, čiji je prosek preko 8,5, budu zaposleni.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.