Izvor: JUGpress.com, 09.Dec.2022, 22:29

Usvojen predlog budžeta opštine Lebane

LEBANE

Sednica Opštinskog veća, 39. po redu, održana je danas u skupštinskoj sali Opštine Lebane, gde je u sklopu prve tačke Dnevnog reda usvojen predlog budžeta opštine Lebane za 2023. godinu.

Razmatran je kadrovski plan, kao i pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi i pravobranilaštvu za 2023. godinu.

Direktori Turističke organizacije opštine Lebane, Doma kulture, Biblioteke, Ustanove za sport, Centra za socijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rad i Doma zdravlja predložili su programe poslovanja kao i finansijske planove za narednu godinu za svoje ustanove, koji su ovom prilikom izglasani od strane većnika, kao i predlozi finansijskog plana za sve obrazovne ustanove na teritoriji opštine Lebane.

Današnja sednica Opštinskog veća opštine Lebane sastojala se od 32 tačke Dnevnog reda, koje su usvojene glasovima većnika.

3

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.