Uspeh karatista pirotskog “Proletera“

Izvor: juGmedia, 21.Okt.2013, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspeh karatista pirotskog “Proletera“

PIROT – Karatista  “Proletera“  Uroš Mijalković na međunarodnom takmičenju Trofej Beograda, na kome je učestvovalo skoro 1.000 karatista, osvojio je zlatnu medalju u kategoriji mlađih seniora do 78 kilograma.

Karatista istog Kluba Marko Rajković u kategoriji mlađih seniora do 68 kilograma osvojio je srebrnu medalju

Za ekipu “Proletera“, osim Mijalkovića i Rajkovića, takmičili su se i Miloš Nikolić juniori do 60 kilograma, Nikola Ćirić, mlađi seniori >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << do 68 kilograma i Miroslava Đorđević juniorka plus 59 kilograma.

Uroš Mijalković je osvajanjem Zlatne medalje potvrdio učešće za svetsko prvenstvo, dok je Marko Rajković osvajanjem srebra upao u uži krug reprezentacije Srbije pošto je pobedio standardne reprezentativce koji će učestvovati na narednom svetskom prvenstvu.

Ovaj turnir organizovao je Karate savez Beograda a pokrovitelj je grad Beograd

(kraj)paz/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.