Izvor: JUGpress.com, 23.Feb.2021, 18:31

Uručeni pokloni prvorođenim bebama

LEBANE

Bebama rođenim 1. januara ove godine u Lebanu , danas je uručena poklon čestitka u vrednosti od po 30.000 dinara i poklon paket.

Opština Lebane, prvi put ove godine, na osnovu odluke Opštinkog veća, daje prvorođenim bebama poklon čestitku, saopšteno je iz kabineta predsednika opštine.

„Obradovala nas je vest da su se u leskovačkoj bolnici, u novogodišnjoj noći, rodile čak tri bebe sa teritorije naše opštine, a mi smo po uzoru na okolne gradove >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << odlučili da iz budžeta izdvojimo po 30.000 dinara za njih. Na 9. sednici Opštinskog veća 02.02. na inicijativu Nataše Stojanović, jednoglasno je donesena ta odluka“ rekao je predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović.

SSve bebe rođene na teritoriji opštine Lebane dobijaju „Radosnicu“ i poklon čestitku od 20.000 dinara iz budžeta opštine.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.