Uređen prostor kod hrama Svetog kneza Lazara

Izvor: juGmedia, 21.Jul.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređen prostor kod hrama Svetog kneza Lazara

VLADIČIN HAN – Radovi na uređenju prilaznog puta i parkinga kod hrama Svetog kneza Lazara i svih srpiskih mučenika su okončani.

„Završeno je asfaltiranje prilaznog puta do crkve, parking prostora kao i trotoara. Radove smo finansirali sosptvenim sredstvima i vrednosti su oko 2,5 miliona dinara“, kaže Časlav Mladenović, direktora Direkcije za gradsko zemljište i puteve.

Time je okončano  uređenje kompletnog okruženja svetinje, čija je izgradnja započeta pre >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << skoro dve decenije.

Hram je građen sredstvima resornog ministarstva, lokalne samouprave i donacijama građana,  tako da Vladičin Han više ne spada u retka mesta u Srbiji koja nemaju svoju bogomolju.

Ljiljana Pavlović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.