Uprkos svemu... tu smo

Izvor: KMnovine.com, 25.Okt.2023, 19:29

Uprkos svemu... tu smo

Portal KM novine nastavlja sa radom ali u ograničenom obimu






Kako smo ranije već pisali, usled teškog položaja u kome se saradnici KM novina nalaze, bili smo prinuđeni da prekinemo naš rad. U to isto vreme još su neke stranice i profili na društvenim mrežama reducirali ili sasvim prekinuli svoj rad i javljanje o događajima na KiM. Razume se, to nam je takođe teško palo.


U međuvremenu se javilo mnogo ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << i više nego što smo očekivali,  da nas moralno podrži i zamoli da istrajemo ali to ipak "tehnički" to i dalje nije moguće. Ne bez podrške koja je neophodna za ovakav rad.


Pored njih, javili su se i drugi ali, kako smo mogli da čujemo, više je onih koji se nisu javili a obradovali su se gašenju našeg portala. Kako nam je teško palo gašenje stranica, grupa i profila na društvenim mrežama, još i teže  je palo naslađivanje onih čijim su neistinama i golim lažima KM novine bile makar delimično kočnica. A kako je to bio osnovni cilj našeg postojanja, pod moralnim i etičkim kodeksom, sada smo "prinuđeni" da nastavimo dalje!


Kako smo ipak i rekli na početku, još uvek je to u ograničenom obimu, povremeno, kada i koliko ostale obaveze budu dozvoljavale. To se može promeniti isključivo vašom podrškom. Ukoliko je bude.
 
Ona svakako ne mora da bude samo finasijska mada takva je ona koaj omoguće svaki rad pa tako i KM novina. Možete podržati naš rad  ideljenjem sa što više ljudi da se oseti da smo nekome potrebni jer ako ostanemo i bez toga, onda ovo što radimo gubi svaku svrhu.


Domen KM novina ističe za nekoliko meseci, doktle smo odlučni da izdržimo, a nakon toga, ako budemo morali i dalje sami...
 
Neka bude kako mora biti!


S verom u Boga!
Za krst časni i slobodu zlatnu!
 
 


 * * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se oslanja isključivo na podršku svojih čitalaca zbog čega je naš dalji rad ozbiljno ugrožen 


Pomozite nam da opstanemo i unapredimo izveštavanje 








 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.