Upitnik o kvalitetu života na teritoriji svih mesta Pirotskog okruga

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2022, 15:24

Upitnik o kvalitetu života na teritoriji svih mesta Pirotskog okruga

Kako bi izradili "Strategiju razvoja urbanog područja Pirota, Babušnice, Dimitrovgrada i Bele Palanke", iz ovih lokalnih samouprava i Regionalne razvojne agencije "Jug" pozivaju građane da popune upitnik o različitim aspektima kvaliteta života na teritoriji na kojoj žive.

Kako saopštavaju, ta strategija će postaviti prioritete održivog teritorijalnog razvoja, doprineće maksimiziranju vrednosti finansiranja i razvijanju veza unutar i izvan okruženja.

Vaše mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je važno u procesu izrade Strategije i pomoći će u boljem sagledavanju razvojnih potencijala i izazova, kao i u definisanju razvojnih potreba u području u kome Vi živite - saopštavaju.

Podaci dobijeni kroz upitnik koristiće se za izradu analize postojećeg stanja, sagledavanje razvojnih potencijala i izazova, kao i u procesu definisanja razvojnih potreba i biće predstavljeni na seriji tematskih okruglih stolova koji će biti organizovani u narednom periodu.

Popunjavanje upitnika je anonimno i može se popuniti ovde, najkasnije do 13. januara 2023. godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.