Izvor: JUGpress.com, 28.Jun.2023, 20:43

Umetnici  slikaju za niško porodilište

NIŠ

Dvanaestoro likovnih umetnika iz regiona  i ove godine učestvuju u sada već tradicionalnoj Likovnoj koloniji, humanitarnog karaktera, koja se održava od 26. do 30. juna u Nišu. Umetnici borave u Divljani, a svoja dela će Nišlijama predstaviti poslednjeg dana kolonije u petak od 11 sati u Parku Svetog Save. Sav prihod od prodaje slika namenjen je Ginekološko akušerskoj klinici.

                                Među učesnicima kolonije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su Goran Nikolić, Bratislav Anđelković – Bata iz Vučja, Branislav Milenković – Palma, Petra Jovanovska, Gvozden Antić, Goran Ristić, Marija Ristić, Ljubomir Cekić, Jelena Stošić, Dragana Despotović, Slavoljub Todorović – Zorkin, Boža Milić – Tisin.

                             Ujedninjeni u želji da kroz umetnost pošalju porzuku solidarnosti i humanosti, slikari i slikarke iz zemlje i regiona su se i ove godine uzeli učešće u likovnoj koloniji koju zajednički organizuju Udruženje umetnika „Car Konstantin“ i Gradska opština Medijana.

                              Podsećamo, ovo je četvrta godina zaredom da umetnici iz zemlje i regiona pomažu da buduće mame i njihove bebe imaju bolje uslove. (kraj) VP/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.