Ujedinjeni Arapski Emirati donirali stolariju školi u Ostrovici

Izvor: JužneVesti.com, 28.Nov.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujedinjeni Arapski Emirati donirali stolariju školi u Ostrovici

Nova vrata, prozore, klupe i stolice u vrednosti od milion dinara dobila je osnovna škola u selu Ostrovica, koja je istureno odeljenje škole “Nadežda Petrović”, a ovo je bio poklon ambasade Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Saradnji ambasade i Opštine Niška Banja posredovala je narodna poslanica Jelena Žarić Kovačević, a ono što je urađeno posetio je ambasador Emirata u Srbiji Džuma Rašid el-Džaheri.

Većnik Opštine Niška Banja Miroslav Đokić rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je da je ovo deo kampanje "Ista škola za sve", tokom koje će pokušati da urede što više školskih zgrada i dvorišta u opštini. Ovog leta uređeno je školsko dvorište u Jelašnici: foto: M. Đ.

Zamenjeno je 30 prozora, sva ulazna vrata, škola je sada energetski efikasna, biće toplija za zimu, a zamenjene su i klupe i stolice. Deo je kampanje “Ista škola za sve”, da sva deca na celoj teritoriji opštine Niška Banja imaju podjednake uslove za obrazovanje. Gledaćemo da svake godine nešto uradimo - ispričao je Đokić.

On je podsetio da je ovog leta uređeno dvorište i teren škole u Jelašnici, a nada se i da će uskoro sarađivati sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i na polju turizma u Niškoj Banji, s obzirom na to da je ambasador obišao i ovo lečilište.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.