Uhapšeni nasilnici iz autobusa

Izvor: juGmedia, 27.Avg.2013, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni nasilnici iz autobusa

NIŠ -  Zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje policija je uhapsila Dragana Đ. (44) i Bojana L. (47) obojica iz Bele Palanke . Osumnjičeni su juče, oko 16,10 časova u autobusu Niš-Ekspresa, koji saobraća na liniji Beograd – Veliko Bonjince, dok se autobus nalazio u pokretu, u blizini mesta Proseka, u vidno pijanom stanju maltretirali putnike, mahali pištoljem za koji se kasnije uspostavilo da je replica.

Fizički su nasrnuli na vozača Bratislava >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << D. (47), kojom prilikom je Bojan L. zadao jedan udarac vozaču u predelu lica. Nakon što je vozač zaustavio autobus, osumnjičeni su izašli iz autobusa i otišli u kafanu „Stop“ gde su nastavili sa drskim i bezobzirnim ponašanjem. Tom prilikom, Dragan Đ. je plastičnim pištoljem, koji je držao umotan u novine, udario vlasnicu kafane Draganu P. u predelu glave.

Brzom intervencijom policije, navedena lica su sprečena u daljem vršenju krivičnog dela i dovedena u službene prostorije

Nakon isteka mere zadržavanja osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji radi saslušanja.

Inače, radi se o licima koja su od ranije poznata policiji kao izvršioci krivičnih dela i prekršaja sa elementima nasilja. Dragan Đ. je u ranijem periodu, zbog nasilničkog ponašanja, izdržavao kazne zatvora u ukupnom trajanju od 4 i po godine a Bojan L. u trajanju od 4 meseca.

Takođe, imenovani su kao saizvršioci, u toku 1991.godine, izvršili krivično delo silovanja, zbog čega su bili na izdržavanju kazne zatvora, Dragan Đ. u trajanju od 5 godina a Bojan L. u trajanju od 3 godine.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog maltretiranja putnika

Izvor: RTS, 27.Avg.2013

Dvojica muškaraca iz Bele Palanke privedeni su zbog sumnje da su maltretirali putnike u autobusu na relaciji Niš - Veliko Bonjince. Mahali su lažnim pištoljem, a jedan od njih je udario vozača...Policija je privela dvojicu muškaraca zbog sumnje da su maltretirali putnike u autobusu "Niš-ekspresa"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.