Uhapšeni dileri heroina

Izvor: juGmedia, 12.Sep.2014, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni dileri heroina

NIŠ – Nišlije V. S. (31) i M. K. (33) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da je V. S., u proteklih sedam dana, prodao M. K. 150 grama heroina, i da je to radio u dužem vremenskom periodu.

Operativnim radom, policija je u stanu M. K. pronašla šest paketa mase oko 78 grama opojne droge heroin, šest paketa mase oko 15 grama marihuane, 40 tableta za koje postoje osnovi sumnje da je opojna droga >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sintetičkog porekla i jednu stabljiku biljke “kanabis sativa“, mase oko 38 grama.

Sumnja se da je M. K. drogu razmeravao, paketirao radi dalje ulične preprodaje. Kod osumnjičenog je pronađena i vaga za precizno merenje sa tragovima opojne droge.

V. S. i M. K je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega su sprovedeni nadležnom tužilaštvu u Nišu

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.